Eget mini-savværk

Nyt minisavværk

Hos Rough Stuff Design er vi glade for genbrug og upcycling. Vi glæder os derfor over at vi nu er kommet i gang med de første prøver på at skære planker af lokale træer. Vi prøver at opbygge et lille lager af forskellige træsorter, som vi kan få fra haver og skove i nærheden af vores værksted.

Haver, skove og parker bliver løbende vedligeholdt og omlagt, så der er ofte mulighed for at redde fine træer fra brandeovnen eller fra at ende som barkflis på skanderborg festival. Det er miljøvenligt og vi kan li’ det!

Hvad bruger vi det til?

En del af træet bruger vi til produktion på drejebænken, så det ender som skåle, fade og små ting der pynter og skaber hygge i stuen. Men på sigt håber vi også at kunne tørre træ til små møbler, hylder og skabe. De helt store plankeborde, må vi nok stadig hente planker til på de store savværker.

Tålmodighed

En af de ting det kræver at få et godt resultat ud af det nyfældede kirsebærtræ fra naboens have er tålmodighed. Træ skal tørres langsomt, for ikke at tage skade under processen. Så lige saver vi bare… og venter…

0

Din varekurv